Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van Jolanda die als meewerkend voorwerker werkt bij Productie

Jolanda werkt als meewerkend voorwerker bij Productie

“12½ jaar geleden ben ik gestart bij Diamant-groep Productie. Daarvoor heb ik via Stichting Maatwerk als huishoudelijk hulp bij mensen thuis gewerkt. Toen dat helaas op een gegeven moment niet meer lukte, kwam ik in de bijstand terecht. Op mijn verzoek heeft de Sociale Dienst mij aangemeld bij de Diamant-groep en ik kon vrij snel voor twintig uur aan de slag. Een jaar later kreeg ik een vast contract voor 32 uur per week.

Ik ben gestart als productiemedewerker, maar sinds twee jaar ben ik meewerkend voorwerker op afdeling Nespresso. We werken hier met één of twee productielijnen. Eerst worden de doosjes gevouwen, vervolgens worden deze met suikersticks gevuld en daarna dichtgelijmd. Ik zorg ervoor dat de mensen aan de slag kunnen en houd in de gaten dat alles goed verloopt. Ook houd ik de controlekaart bij. Je checkt dan systematisch een aantal controlestappen, zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd is.

Ik heb een afwisselende baan en het contact met de medewerkers spreekt mij erg aan. Ook vind ik het belangrijk om het beste uit de medewerkers te halen.”

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep