Diamant-groep beeldmerk

Onze bedrijfsonderdelen

De Diamant-groep bestaat uit acht bedrijfsonderdelen. Ieder bedrijfsonderdeel heeft zijn eigen aandeel in ons gezamenlijke doel: iedereen mee laten doen. En dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met werkgevers die werk via ons laten uitvoeren en bij ons personeel vinden.

KikMaat: het startpunt

Bedrijfsonderdeel KikMaat is het startpunt. Bedrijven vinden hier personeel. En werkzoekenden krijgen hier begeleiding in en naar een ontwikkel- en werkplek. Bij één van onze andere bedrijfsonderdelen of gedetacheerd bij een externe organisatie. Nadat ze door een verwijzer binnen het sociaal domein bij ons zijn aangemeld.

Ontwikkel- en werkplekken

Onze ontwikkel- en werkplekken zijn ondergebracht bij onze andere bedrijfsonderdelen: onze werkbedrijven. Die hebben we in verschillende branches en sectoren. Inpakken, ompakken en verpakken, assemblage en montage, groenonderhoud, kwekerij, stekbedrijf, schoonmaak, postbezorging, koeriersdiensten en houtbewerking. Hier werken we aan opdrachten van werkgevers die hun werk aan ons en onze medewerkers toevertrouwen.

Daarnaast hebben we ook ontwikkel- en werkplekken op verschillende kinderboerderijen, in de dierenopvang, bij kringloop La Poubelle en bij AFAC fietsbeheer.

Dieren opvang logo
De Schoonmaak Coorperatie logo
Fietsbeheer logo

logo groen xtra
Kikmaat logo
La Poubelle logo

Logo Onze 013 Boerderijen
Vip Tijdelijk Logo2@4x