De Schoonmaak Coöperatie

De Schoonmaak Coöperatie biedt passende werk- en ontwikkelplekken voor mensen die niet zo makkelijk een baan kunnen vinden. Schoonmaken is het middel om te ontwikkelen.

Werken bij De Schoonmaak Coöperatie

Een medewerker krijgt bij De Schoonmaak Coöperatie de kans het beste uit zichzelf te halen. Iedereen volgt een maatwerktraject en start op een speciale trainingslocatie. Daar leert de kandidaat alles wat nodig is aan werknemersvaardigheden en vakkennis, dus ervaring is niet nodig. Na deze training kijken we samen naar welke werkplek het beste bij iemands talenten past. We hebben veel verschillende werkplekken met verschillende werkzaamheden, zodat we altijd een plek vinden waar een kandidaat blij van wordt en zich verder kan ontwikkelen.

Werk vinden bij De Schoonmaak Coöperatie?

Werken met De Schoonmaak Coöperatie

Samenwerken met De Schoonmaak Coöperatie betekent een brandschoon pand én een sociale en maatschappelijke bijdrage. Het geeft onze medewerkers een kans te participeren in de arbeidsmarkt. We werken overdag, zodat we iedereen goed kunnen begeleiden. Zo kunnen we onze hoge schoonmaakstandaard én de ontwikkeling van onze medewerkers waarmaken.

Werk uitbesteden bij De Schoonmaak Coöperatie?

Het sociaal ontwikkelbedrijf De Schoonmaak Coöperatie bestaat sinds 2013. En is ontstaan doordat de Diamant-groep samen met de andere twee moederbedrijven – Weener XL en WSD-groep – krachten bundelden in de schoonmaak. Het resultaat is een sterk sociaal ontwikkelbedrijf dat aan ruim 750 medewerkers passende werk- en ontwikkelmogelijkheden biedt.