KikMaat

Een baan vinden, iemand in dienst nemen of een kandidaat doorverwijzen? Het begint allemaal bij KikMaat. KikMaat is er voor werkzoekenden, werkgevers en gemeenten. Om Samen Vooruit te komen.

KikMaat voor werkzoekenden

Voor mensen die vallen onder de Participatiewet of de Wet sociale werkvoorziening, is meedoen in het arbeidsproces niet vanzelfsprekend. KikMaat heeft een divers aanbod om hen op weg te helpen. Van arbeidsmatige dagbesteding tot een groeiwerkplaats. Van coaching tot inburgeren. KikMaat begeleidt en ondersteunt. Samen Vooruit.

Werk vinden met KikMaat

KikMaat voor werkgevers

Veel werkgevers vinden – net als wij – dat iedereen het verdient om deel te nemen aan het arbeidsproces. Zij zien de potentie van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en willen hen de kans geven om mee te doen.

Naast de werving en selectie van kandidaten, adviseert KikMaat werkgevers over uiteenlopende personeelsvraagstukken en mogelijkheden om sociaal te ondernemen. Van arbeidsdeskundig onderzoek tot payrolling. Van jobcarving tot jobcoaching en subsidies. KikMaat begeleidt en ondersteunt in de volle breedte. Samen Vooruit.

Weten wat KikMaat voor uw organisatie kan betekenen? En wat uw mogelijkheden zijn om sociaal te ondernemen? Lees verder op de website van KikMaat.

KikMaat voor verwijzers

Verwijzers zijn bij KikMaat aan het juiste adres voor uiteenlopende zaken op het gebied van participatie en re-integratie. KikMaat heeft namelijk veel verschillende klantroutes, begeleiding, training, coaching en counseling voor verschillende doelgroepen. Zo helpen we iedereen Samen Vooruit.

KikMaat voor verwijzers

 

KikMaat in cijfers:

88 Kandidaten zijn gestart in een re-integratietraject
248 Kandidaten zijn gestart in een Participatietraject
135 Kandidaten volgen (job)coaching counseling
168 Medewerkers zijn gedetacheerd
199 Ontwikkelplekken (decors)
335 Trajecten afgesloten

KikMaat bestaat sinds 2022 en is ontstaan door het samenvoegen van vier bedrijfsonderdelen van de Diamant-groep: de Begeleidings- en bemiddelingsorganisatie, 18K, P-detachering en het Adviescentrum van de Diamant-groep.