VIP – Vervoer, Inpakken & Post

Bijna 60 bedrijven rekenen op onze medewerkers voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van vervoer, inpakken en post. We pakken bijvoorbeeld voor Nespresso de suikerzakjes in, verpakken voor Artiteq onderdelen voor ophangsystemen, verpakken chocola voor Martinez, zetten (led) lampen in elkaar voor Melis lighting en pakken producten in voor Fuji. Ook vervoeren we medische spullen voor ziekenhuizen, huisartsen en het RIVM. En verzorgen de post voor ROC, Amarant, de gemeente Tilburg en ETZ. Dat doen onze ruim 500 collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij VIP – Vervoer, Inpakken & Post een ontwikkel- en werkplek hebben.

 

Werken bij VIP – Vervoer, Inpakken & Post

Bij VIP – Vervoer, Inpakken & Post vinden veel mensen een passende ontwikkel- en werkplek. Dat komt doordat het werk en de werk- en ontwikkelplekken heel divers zijn. Er zit dus altijd wel wat tussen dat past bij wat iemand kan en wil.

Werken bij VIP – Vervoer, Inpakken & Post

De medewerkers van VIP – Vervoer, Inpakken & Post hebben het afgelopen jaar onder andere:

1.100.000 pakjes koeken ingepakt
127.000 ophangsystemen samengesteld
232.366 mailingen samengesteld
18.480 medicijndoosjes gevouwen
2.310.716 stukken verwerkt in de postkamer
137.378 brieven en pakketten gefrankeerd
30 km Dgemiddeld per dag gefietst per postbezorger

We staan voor u klaar

Meer weten over de mogelijkheden om uw werk door VIP – Vervoer, Inpakken & Post te laten doen? Neem contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer 013 46 41 808 of per e-mail verkoop@diamant-groep.nl.

Werken met VIP – Vervoer, Inpakken & Post

Sociaal ondernemen

Met ons samenwerken is meer dan een oplossing voor een deel van jullie bedrijfsproces. Het werk dat u ons toevertrouwt, wordt efficiënt en kwalitatief uitgevoerd. Door betrokken medewerkers voor wie werk niet vanzelfsprekend is. Door met ons samen te werken, draagt u bij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Net als vele andere sociale ondernemers zoals Nespresso, Artiteq, Martinez, Fuji, Melis Lighting, ROC, Amarant, gemeente Tilburg en het ETZ.

Wat we doen?

  • Manuele en machinale verpakkingsactiviteiten voor food en non-food
  • Assembleren en monteren
  • Mailingservice
  • Grafische afwerken (nieten en vouwen, wire-o inbinden, bloks maken, snijden, mailing en handling)
  • Postbezorging & pakketbezorging
  • (Spoed)Koeriersdiensten
  • Haal- en brengservice postbus

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid vinden we heel belangrijk. Wij zijn ISO 9001 en FSSC gecertificeerd. Dit laatste laat zien dat wij open food op een voedselveilige manier verpakken.

Waar we je bij kunnen helpen

Transport

Op zoek naar transport voor kleine pakketten, belangrijke documenten en / of grote ladingen? Wij hebben de beste mensen en het uitgebreide wagenpark om jullie spullen veilig te transporteren. Lees meer over onze transportdienstverlening.

Transport

In-, ompakken en monteren

Reken op onze toegewijde medewerkers én de hoogste kwaliteitsnormen voor uw in- en ompakken van food- en non-food en montagewerkzaamheden.

Inpakken Ompakken

Post

Jullie post is bij onze medewerkers in de beste handen. We halen de post op, bezorgen in de omgeving Tilburg en bieden het aan bij PostNL als het buiten ons gebied ligt.

Post