Diamant-groep beeldmerk

In- en ompakken en monteren

Onze medewerkers staan iedere dag klaar om voor jullie organisatie producten te monteren. assembleren en in- of om te pakken. Non-food en food. Voor die laatste categorie zijn we FSSC (food safety system Certification) gecerticifeerd. En we hebben een eigen magazijn waar we uw voorraden ten behoeve van opdrachten opslaan.

Bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt

Extra bijzonder: voor onze medewerkers is werk niet vanzelfsprekend. Ze vinden bij VIP – Vervoer, Inpakken & Post een ontwikkel- en werkplek om te groeien naar en ontwikkelen in werk. Dus laat u ons uw producten monteren en in- of ompakken, dan draagt u direct bij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Win-win.

Wij staan voor u klaar

Meer weten over de mogelijkheden om producten door VIP – Vervoer, Inpakken & Post te laten in-, ompakken of monteren? Neem contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer 013 46 41 808 of per e-mail verkoop@diamant-groep.nl.

Waarom de Diamant-groep? 

Icon Inwieber001

In- en ompakken

Klein of groot, food of non-food, wij pakken het voor u in of om. We pakken bulkverpakking om naar consumenteneenheden, verpakken promotiemateriaal, stellen geschenksets samen en we verpakken etenswaar. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de strenge richtlijnen en procedures voor een veilige en hygienische verwerking. Daarvoor zijn we ook FSSC gecertificeerd.

Inpakken Ompakken
Icon Inwieber002

Monteren & assembleren

Meubels in elkaar zetten, elektronische apparatuur installeren of displays opzetten. Wat voor montagewerk u ook heeft, we nemen het jullie uit handen. Onze uiteenlopende groep medewerkers heeft een veelzijdigheid aan kwaliteiten. En daarmee kunnen we dus veel verschillende montagewerkzaamheden uitvoeren. Voor iedere vraag hebben wij de mensen. Die altijd efficiënt en nauwkeurig werken.

Monteren
Icon Inwieber003

Voedsel in goede handen

Voedselveiligheid is het belangrijkste in de food-industrie. Wij voldoen aan de hoogste normen op dat gebied. Of het nu gaat om het verpakken, labelen of controleren van voedselproducten, we doen het veilig en hygiënisch. Volgens strenge richtlijnen en procedures.

We zijn niet voor niets FSSC-gecertificeerd.

Voedsel1

Interesse, meer weten of vragen?

Meer weten over de mogelijkheden om producten door VIP – Vervoer, Inpakken & Post te laten in-, ompakken of monteren? Neem contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer 013 46 41 808 of per e-mail verkoop@diamant-groep.nl.