Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

ZIVVER

Diamant-groep gaat ZIVVER gebruiken voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Vanaf 1 september 2018 gebruikt de Diamant-groep ZIVVER om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders dan de geadresseerde de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Privacygevoelige informatie willen we niet met anderen delen. Als u een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, opent u een link die ZIVVER u toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER u nooit reclame toesturen.

Let op: Standaard worden notificatiemails namens no-reply@zivver.com verstuurd. Een organisatie kan een instelling doen, waardoor alle notificatiemails niet namens ZIVVER, maar namens de verzender zelf worden verstuurd. Als een organisatie deze instelling heeft gedaan, dan kan hier ‘afzender’ in plaats van ZIVVER komen te staan.

Hoe opent u een bericht die via ZIVVER is verstuurd?

Hebt u een e-mail ontvangen van de Diamant-groep via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet u hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren (zie hieronder). In dit filmpje ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een wachtwoord

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u een wachtwoord ontvangen. U vult dit wachtwoord in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd. Degene die het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom krijgt u een code per SMS toegestuurd. U vult deze SMS-code in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Wijzigingen kunt u doorgeven aan uw contactpersoon bij de Diamant-groep of via info@diamant-groep.nl

Meer over ZIVVER

ZIVVER biedt oplossingen voor het veilig versturen van berichten via e-mail, een veilige chat functie en maakt het veilig delen van (grote) bestanden mogelijk. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?

Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met de Servicedesk van de Diamant-groep: servicedesk@diamant-groep.nl of 013 46 41 399.


 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep