Over ons

Waar we voor staan

Wij geloven dat alle mensen ertoe doen en willen dat iedereen meedoet. Werk en ontwikkeling zijn hiervoor belangrijke voorwaarden. Maar lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hen helpen we met wat zij op dat moment nodig hebben op weg naar of in werk.

 

Samen

Dat doen we met onze deelnemende gemeenten, andere ketenpartners en bedrijven met het hart op de juiste plaats. En natuurlijk onze bedrijfsonderdelen KikMaat, GroenXtra, La Poubelle, Dierenopvang Hart van Brabant, AFAC/Fietsbeheer, VIP – Vervoer, inpakken en post en De Schoonmaak Coöperatie. Samen zorgen we dat iedereen mee kan doen.

 

Ambitie

Als partner laten we iedereen in onze (arbeidsmarkt)regio voor wie dit niet vanzelfsprekend is, meedoen door groei naar en ontwikkeling in werk. Ontwikkeling staat daarbij altijd centraal.

 

Wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen

We bieden medewerkers passende ontwikkelroutes, werk- en ontwikkelplekken. Zo laten we mensen voor wie deelnemen aan de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is, groeien naar en ontwikkelen in werk. Dat doen we omdat we geloven dat alle mensen ertoe doen en willen dat iedereen meedoet.