Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto medewerker productiemedewerker

Klantroute Participatie regulier

Aanmelden

Klantroute Participatie is een individueel en intensief maatwerktraject gericht op het zetten van een stap op de Participatieladder.

Voor wie?

Voor kandidaten voor wie participatie wenselijk en mogelijk is. Om dit te bereiken is intensieve begeleiding noodzakelijk. Er is vaak sprake van (multi)problematiek en/of langdurige werkloosheid bij kandidaten.

Hoe werkt het?

De klantroute Participatie bestaat uit intensieve  begeleiding en ondersteuning. Door middel van maatwerk wordt de kandidaat op verschillende leefgebieden individueel begeleid om b.v. het zelfvertrouwen, motivatie en weerbaarheid van de kandidaat te vergroten.
Daarnaast kan de Klantroute Participatie uit een Ontwikkelplek bestaan. Hier wordt onder leiding van de werkcoach gewerkt aan specifieke vaardigheden of competenties die een kandidaat (nog) nodig heeft.

Denk bijvoorbeeld aan: leren samenwerken, leren omgaan met structuur en hiërarchie en versterken van communicatieve vaardigheden.

De begeleider kan tijdens de klantroute ook aanvullende activiteiten inzetten. Hierbij kan coaching, counseling, loopbaancoaching, één of meerdere trainingen en/of inzet van externe hulpverlening aan de orde zijn.

Aanmelden

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep