Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto invullen vragenlijst intake

Arbeidsdeskundig onderzoek

Aanmelden

Een arbeidsdeskundig onderzoek brengt de arbeidsmogelijkheden van een kandidaat met medische of psychische klachten in beeld.

Voor wie?

Het arbeidsdeskundig onderzoek is met name gericht op kandidaten die medische of psychische klachten claimen, die volgens hen van invloed zijn op hun inzetbaarheid in werk. Met dit onderzoek wordt beoordeeld of de klachten gegrond zijn en geadviseerd over de werkmogelijkheden.

Hoe werkt het?

Het arbeidsdeskundig onderzoek start met een gesprek tussen de kandidaat en de arbeidsdeskundige. De begeleiding vanuit een betrokken opdrachtgever is hierbij altijd welkom. Op basis van het gesprek bepaalt de arbeidsdeskundige het vervolg, eventueel in overleg met de opdrachtgever.

Er is altijd sprake van maatwerk, mogelijkerwijs is (aanvullend) medisch of psychologisch onderzoek nodig om vast te stellen wat de kandidaat (wel en niet) kan. In een integraal rapport worden de resultaten van de gesprekken en onderzoeken en de antwoorden op de specifieke vraagstellingen van de opdrachtgever weergegeven.

Download brochure Aanmelden

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep