Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Beschutte Werkplek

Aanmelden

Kandidaten die uitsluitend in een beschutte omgeving onder aangepaste omstandigheden kunnen werken, bieden we een (tijdelijke) werkplek. Dit aanbod bestaat uit een dienstverband tegen het wettelijk minimumloon binnen een beschutte werkomgeving. Beschutte werkplekken bieden wij aan bij een van onze leerwerkbedrijven Productie, DierenOpvangCentrum-Tilburg e.o., kringloopbedrijf La Poubelle, Kwekerij, Stekbedrijf of bij externe werkgevers als Loa Automotive. Afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat kan ook plaatsing binnen groenonderhoud of schoonmaak aan de orde zijn.

Doelgroep

Beschutte werkplekken zijn bedoeld voor kandidaten vanuit de Participatiewet met een geschatte loonwaarde van +/- 30% die aangewezen zijn op een beschutte werkomgeving. Kandidaten hebben doorgaans een indicatie beschut werk (UWV).

Werkwijze

Na aanmelding wordt in een kennismakingsgesprek de motivatie van de kandidaat getoetst. Kandidaat start in proefplaatsing van drie maanden. Bij positief functioneren krijgt de kandidaat een tijdelijk dienstverband op basis van het wettelijk minimumloon (WML).

Aanmelden

Wilt u meer informatie over beschutte werkplekken en/of het aanmelden van kandidaten? Neem dan contact op met Diamant-groep Adviescentrum. Telefoon: 013 – 46 41 911 E-mail: wegwijs@diamant-groep.nl.

Download brochure Aanmelden

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep