Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Re-integratiebaan Groen

Aanmelden

Re-integratiebaan Groen Xtra: werk-naar-werk-traject

Soms lukt het een kandidaat niet om werk te vinden, ook al zou hij of zij gewoon aan de slag kunnen bij een werkgever. Een kandidaat is bijvoorbeeld te jong of te oud, heeft te weinig ervaring of beheerst de Nederlandse taal nog onvoldoende. Voor deze doelgroep bieden we werk in groenonderhoud (met een arbeidsovereenkomst en salaris) in combinatie met een re-integratietraject. Zo’n van-werk-naar-werktraject biedt mogelijk meer perspectief op het vinden van een baan.

Vacature GroenXtra

Doelgroep

Een van-werk-naar-werktraject is bedoeld voor kandidaten met een loonwaarde van >80%, een goede werkmotivatie en zonder (grote) fysieke beperkingen die graag in de buitenlucht in groenonderhoud aan de slag willen.

Werkwijze

Na aanmelding wordt de kandidaat uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bij gebleken geschiktheid spreken we een startdatum af voor proefplaatsing van een maand. Bij goed functioneren gaat de kandidaat voor minimaal 10 maanden aan de slag. Naast het werk in een speciale groenploeg krijgt elke kandidaat een coach/begeleider die de ontwikkeling in werk stimuleert en de kandidaat bemiddelt naar werk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het bedrijvennetwerk van Groen Xtra (social return). Waar nodig vindt scholing en/of training plaats in bijvoorbeeld sollicitatievaardigheden, vakcursussen en of Nederlandse taaltraining.

Aanmelden

Wilt u meer informatie over Re-integratiebaan Groen en/of het aanmelden van kandidaten? Neem dan contact op met Diamant-groep Adviescentrum. Kandidaten digitaal aanmelden kan ook. Telefoon: 013 – 46 41 911 E-mail: wegwijs@diamant-groep.nl.

Aanmelden

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep