Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Tijdelijke Participatiebaan

Aanmelden

We bieden tijdelijk werk met dienstverband voor kandidaten die moeilijk (rechtstreeks) op de reguliere arbeidsmarkt aan de slag kunnen. Hieronder enkele voorbeelden van functies:

Voorbeelden van functies (klik op de functie voor meer informatie):

* Deze vacatures zijn niet altijd beschikbaar. Informeer bij het Adviescentrum of er vacatures zijn.

Door middel van tijdelijke werkgelegenheid met een dienstverband vergroten kandidaten de kans op een werkplek op de reguliere arbeidsmarkt. Ze doen relevante werkervaring op en zijn niet afhankelijk van een uitkering. Gemeenten krijgen zo meer zicht op de mogelijkheden (ook langere termijn) van kandidaten.

Doelgroep

Tijdelijke participatiebanen zijn bedoeld voor kandidaten uit de Participatiewet met een geschatte loonwaarde van 30 tot 80% WML, die niet rechtstreeks op de reguliere arbeidsmarkt aan de slag kunnen en daarvoor een opstap kunnen gebruiken.

Werkwijze

Na aanmelding vindt een sollicitatiegesprek plaats waarbij motivatie en functie-eisen getoetst worden. Een kandidaat start in een proefplaatsing. Aan het einde van de proefplaatsing wordt de loonwaarde bepaald. Bij positief functioneren krijgt de kandidaat een tijdelijk dienstverband op basis van het wettelijk minimumloon (WML).

Aanmelden

Wilt u meer informatie over tijdelijke participatiebanen? Of weet u niet welke functie bij een kandidaat past? Meld de kandidaat dan aan zonder werkvoorkeur. Wij bespreken de mogelijkheden met de kandidaat en koppelen de uitkomsten hiervan aan u terug. Neem contact op met Diamant-groep Adviescentrum. Telefoon: 013 – 46 41 911 E-mail: wegwijs@diamant-groep.nl.

Download brochure Aanmelden

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep