Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

P-detachering

Aanmelden

P-detachering biedt kandidaten vanuit de Participatiewet de mogelijkheid om via een detacheringsconstructie bij reguliere werkgevers te werken. Hiermee worden werkgevers ontzorgd en wordt het voor hen ook financieel aantrekkelijker om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Doelgroep

P-detachering is bestemd voor werkgevers die kandidaten wel werk willen bieden, maar ze bij voorkeur (nog) niet zelf in dienst willen nemen en hierin ontzorgd willen worden.

Werkwijze

Werkmakelaars en bemiddelaars van gemeenten en UWV kunnen deze mogelijkheid onder de aandacht brengen van werkgevers. P-detachering wordt de formele werkgever en regelt zodoende het dienstverband met de kandidaat, de werkgever betaalt een detacheringsvergoeding. Bij Banenafspraak en/of toepassing loonkostensubsidie (LKS) kan ook de verrekening van de subsidie en de jobcoaching geregeld worden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website www.pdetachering.nl Hier kan de werkgever (eventueel samen met de werkmakelaar van de gemeente) een aanvraag indienen voor een vrijblijvende offerte.

Download brochure Aanmelden

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep