Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Trainingen

Op uiteenlopende gebieden verzorgen wij voor kandidaten een groot aantal praktische trainingen.
Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Sollicitatietraining:

Wie ben ik en wat wil ik? Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief? Waaraan moet een cv voldoen? En hoe voer ik een sollicitatiegesprek? Deelnemers volgen een intensieve en interactieve training waarin het gehele sollicitatietraject aan de orde komt.

Training Persoonlijke effectiviteit:

Hoe gedraag ik me? Wat is het effect van mijn gedrag op anderen? En op mezelf? En hoe verander ik wat ik zelf wil? In deze training worden deelnemers zich bewust van hun eigen gedrag en de effecten daarvan op anderen en zichzelf. Het belangrijkste doel is het verbeteren van gedrag/communicatie op de werkvloer. Deelnemers maken tijdens de training een aanzet tot zelf gewenste veranderingen.

Training Omgaan met psychische beperkingen:
Hoe herken ik kenmerken van de verschillende psychische aandoeningen (bijvoorbeeld angst, depressie, autisme spectrum stoornis, etc.)? Welke signalen zijn belangrijk? Wat is een stigma en hoe kun je dat verminderen? In deze training versterken deelnemers hun kennis en vaardigheden omtrent kandidaten met psychische problematiek. Ze leren om te gaan met de meest voorkomende psychische aandoeningen, ook in gesprekken met de kandidaten. Doel van de training is om het functioneren van een kandidaat en de invloed van aandoeningen en omgevingsfactoren volledig in kaart te brengen.

Naast bovenstaande trainingen kan Diamant-groep op meerdere thema’s en onderwerpen maatwerktraining verzorgen.

Aanmelden

Wilt u meer informatie over de diverse trainingen? Neem dan contact op met Diamant-groep Adviescentrum. Telefoon: 013 – 46 41 911 E-mail: wegwijs@diamant-groep.nl.

 

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep