Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto van productiehal van XPO

Groepsdetachering: werken op locatie

Met een groep kandidaten vanuit de Participatiewet (en/of Sociale Werkvoorziening) kunnen we (diverse) werkzaamheden op uw locatie uitvoeren. Samen met u als werkgever willen we meer kandidaten met (en zonder) arbeidsbeperkingen aan het werk krijgen.

Hoe werkt het?

Een groepsdetachering is altijd maatwerk. Groepsdetachering is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen medewerkers. We komen graag bij u op locatie om de werkzaamheden en de mogelijkheden te bespreken. De werving van kandidaten wordt uitgevoerd door P-detachering in nauwe samenwerking met de gemeenten. Als werkgever kunt u een beroep doen op werkcoaching en begeleiding vanuit de Diamant-groep. Alle kandidaten gaan op detacheringsbasis bij u aan de slag. Kortom: bij een groepsdetachering nemen we u veel administratief werk maar ook een belangrijk deel van de begeleiding uit handen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van een groepsdetachering bij uw bedrijf? Neem contact op met onze accountmanager via 06 14 32 08 82 of wegwijs@diamant-groep.nl.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep