Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Afbeelding P detachering

P-detachering

P-detachering is een gespecialiseerd uitzendbureau dat zich richt op het matchen van talenten vanuit de Participatiewet met geschikte vacatures bij werkgevers. Samen met u als werkgever willen we meer kandidaten vanuit de Participatiewet aan het werk krijgen.

Hoe werkt het?

Heeft u een vacature of werkzaamheden die u graag wil laten uitvoeren door een kandidaat vanuit de Participatiewet? P-detachering adviseert u graag over de mogelijke inzet van een talent uit de Participatiewet en zij zoeken een geschikte kandidaat voor u. De kandidaat komt in dienst bij P-detachering en wordt bij u gedetacheerd. P-detachering neemt u veel administratief werk uit handen en hanteert een aantrekkelijk tarief met verrekening van eventuele subsidies en waar nodig met inzet van een jobcoach. U kunt onze kandidaten op ieder gewenst moment – kosteloos – zelf in dienst nemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Ga naar de website www.pdetachering.nl en meldt uw vacature aan. Of neem contact op met onze accountmanager via 06 14 32 08 82 of wegwijs@diamant-groep.nl.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep