Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto medewerker bij de technische dienst in Textielmuseum

SW Detachering

Kandidaten met een indicatie Sociale Werkvoorziening en in dienst bij de Diamant-groep gaan aan de slag in een (aangepaste) functie binnen uw organisatie via een detachering.

Hoe werkt het?

Veel kandidaten met een indicatie Sociale Werkvoorziening zijn prima in staat om binnen reguliere bedrijven en organisaties te werken. Op basis van een detacheringsovereenkomst gaat een medewerker bij u aan de slag. Veel van de gedetacheerde medewerkers werken langdurig bij dezelfde werkgever en voelen zich daarmee sterk verbonden. Zowel u als werkgever als de kandidaat kunnen een beroep doen op een vaste contactpersoon bij de Diamant-groep voor vragen en/of het oplossen van problemen. Sinds 1 januari 2015 – met de komst van de Participatiewet – stromen er geen nieuwe SW-medewerkers meer in. Indien we geen geschikte SW-kandidaat voor u hebben, dan kan ook een beroep gedaan worden op talenten van P-detachering (www.pdetachering.nl).

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van een SW-detachering bij uw bedrijf? Neem contact op met Diamant-groep Adviescentrum via 013 46 41 591 of wegwijs@diamant-groep.nl.

 

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep