Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Talent uit Werkhart

‘Talent uit werkhart’ even voorstellen

Midden-Brabant barst van de talenten. Op de website Talent uit Werkhart kunt u razendsnel in contact komen met deze gemotiveerde talenten. “Een talent is meer dan zijn cv!”: onze kandidaten presenteren zich 24/7 aan u met foto en/of video! Op zoek naar een nieuwe medewerker? Kijk snel of u een geschikt talent kan vinden op www.talentuitwerkhart.nl!

Welke talenten staan er op deze site?

Op deze site staan werkzoekende talenten die een uitkering hebben via één van de gemeenten of UWV maar popelen om (weer) aan de slag te kunnen in werk en ook in staat zijn om te werken!

Zijn er kosten verbonden aan deze dienstverlening?

Nee, deze dienstverlening is gratis voor zowel werkgevers als voor de talenten. De kosten worden betaald door gemeenten en UWV in de arbeidsmarktregio Midden Brabant. Er is sprake van een win-win situatie: u een nieuwe medewerker in korte tijd en het talent een baan en geen uitkering meer!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer werkgevers hebben sociale ambitie en maken daar geen geheim meer van. Door de talenten op dit platform een kans te geven bij uw bedrijf, geeft u direct handen en voeten aan uw sociale ambities. Zo kunt u bijvoorbeeld ook makkelijk selecteren op kandidaten die vallen onder de Banenafspraak. Nadere informatie hierover treft u aan op de site.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over Talent uit Werkhart? Kijk op de website of neem gerust contact op de backoffice van Talent uit Werkhart via info@talentuitwerkhart.nl of via 06 50 06 68 16. Heeft u een vacature en kunt u op de site geen geschikte kandidaat vinden? In de regio Midden-Brabant kunt u via het werkgeversservicepunt Werkhart (www.wspwerkhart.nl) uw vacature aanmelden of met een adviseur of werkmakelaar in gesprek om een geschikte kandidaat (of kandidaten) te vinden.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep