Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto groenmedewerkers snoeien heg

Groenvoorziening

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, beheer en renovatie van grootschalige projecten in de openbare ruimte, sportparken en bedrijfstuinen. Met efficiënte machines en apparatuur, vakkundig personeel en volgens heldere afspraken en (beeld)bestekken, verzorgen we voor u de totale groendiensten.

Kwaliteit, milieu en veiligheid

Als opdrachtgever kunt u erop vertrouwen dat het werk goed, volgens de afspraken én veilig wordt uitgevoerd. We zijn ISO-9001, VCA** en MPS-ECAS gecertificeerd. Deze werkwijze levert ons tevreden opdrachtgevers op. Wij evalueren regelmatig de voortgang van de samenwerking. Zo kunnen we bijsturen en inspringen op nieuwe situaties.
Bij ons staat milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij bestrijden onkruid op verhardingen middels een chemievrije aanpak met onder andere heet water en hete lucht. Daarnaast gebruiken wij voor ons machinaal handgereedschap milieu vriendelijke brandstoffen en hebben we elektrische veegwagens en borstelmachine ’s. Daarnaast werken we met elektrische handgereedschappen onder andere heggenscharen, bladblazers en bosmaaiers.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep