Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto kwekerij

Kwekerij en stekbedrijf

Kwekerij

De kwekerij van de Diamant-groep vindt u op het idyllisch gelegen terrein van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Hier kweken wij jaarlijks ruim één miljoen groenblijvende heesters en vaste planten. Opvallend is het brede assortiment heesters. In de kwekerij vindt u de gangbare heestersoorten, maar ook de meer exclusieve soorten zoals de Lonicera, Vinca en Cotoneaster. Afhankelijk van de soort en uw wensen worden de planten gekweekt in de volle grond, in potten (containervelden) of in kassen.

Stekbedrijf

In het stekbedrijf of op locatie worden de stekjes geknipt voor opdrachtgevers, collega-kwekers en de eigen kwekerij. De stekjes zijn dan ook gegarandeerd soortecht. Ze groeien op in ruim 1.400 m2 kassen waarin het klimaat volledig kan worden geregeld. Computergestuurde beregening-, verwarming- en beluchtingsystemen bezorgen de kwetsbare stekjes exact het klimaat dat zij nodig hebben om uit te groeien tot sterke, volwassen planten.

Keurmerken

Als kwekerij vinden wij het belangrijk om milieuvriendelijk te werken en hebben we – naast ISO 9001 – ook het keurmerk ‘On the way to planetproof en Groenkeur Boomkwekerijproducten. Dit houdt in dat onze planten op een milieuvriendelijke manier worden gekweekt. We gaan milieubewust om met bemesting, bestrijdingsmiddelen, water en afval. We werken met biologische bestrijdingsvormen en ons water word gerecirculeerd. Dit alles om onze omgeving zo min mogelijk te belasten. Met een Milieukeurcertificaat wordt voldaan aan de duurzaamheidsdoelstellingen van overheidsregelingen zoals MIA en Vamil.

Algemene verkoopvoorwaarden

Bij de Diamant-groep Groen Xtra zijn de onderstaande verkoopvoorwaarden van kracht.

Algemene Verkoopvoorwaarden Groenvoorziening

Algemene_Verkoopvoorwaarden_Boomkwekerij

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karel van Remunt 013 46 41 707 of Sjef Verhoeven 013 5438228.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep