Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto postbezorger

Postbezorging

De postbodes van de Diamant-groep zijn op heel veel plekken in onze regio werkzaam. En dat doen ze heel goed! Met passie en gedrevenheid staan er dag en nacht ervaren postbodes voor u klaar. Want ook deze groep is graag aan het werk; voor een ander iets kunnen betekenen is voor iedereen van betekenis.

Geadresseerde post

Wij bezorgen uw post in het werkgebied: Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Udenhout en Riel, Gilze en Rijen en Dongen. Vooral als u veel post hebt binnen Tilburg en omstreken zijn wij voor u een aantrekkelijke partner. Uw post wordt binnen 24 uur bezorgd. Uw overige post bieden we dezelfde dag aan bij PostNL.

Sorteren
Grote en kleine, lichte en zware poststukken: de medewerkers van Diamant-groep Post sorteren elke partij die u aanbiedt.

Frankeren
Al uw post kan door de Diamant-groep gefrankeerd worden. Post bestemd voor binnen het bezorggebied wordt gefrankeerd tegen uiterst scherpe tarieven. Post buiten het bezorggebied van de Diamant-groep wordt gefrankeerd tegen het standaard PostNL tarief.

Aangetekende post
Uw belangrijke poststukken hebben onze speciale aandacht. We bieden deze persoonlijk aan bij Post nl.

Ongeadresseerde post

Extra aandacht voor uw mailing?
Wilt u dat uw mailing opvalt en niet verloren gaat tussen andere folders? Dan kunnen wij uw mailing apart bezorgen. Uw mailing wordt niet ingevouwen of geseald met andere folders, maar valt los op de deurmat. De beste manier om op te vallen!

Maatwerk
We kunnen uw ongeadresseerde mailing huis-aan-huis bezorgen in Tilburg en omliggende gemeenten. In overleg met u op iedere gewenste dag en in ieder gewenst bezorggebied; bijvoorbeeld de hele stad of een bepaalde wijk.

 

Disclaimer - Privacystatement - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2020 Diamant-groep