Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Medewerker werkzaam bij Jumbo supermarkt in Hilvarenbeek

Jobcoaching

Jobcoaching is bedoeld voor kandidaten – veelal met arbeidsbeperkingen – waarbij zonder begeleiding van de kandidaat én de werkgever de kans van slagen beperkt is. Goede begeleiding op de werkplek is voor iedereen belangrijk. Voor kandidaten met een arbeidsbeperking kan jobcoaching echter essentieel zijn om de kans van slagen in het werk te vergroten.

Hoe werkt het?

De Diamant-groep is een erkende jobcoachorganisatie. Ook u als werkgever kunt gebruik maken van de inzet van een jobcoach voor de begeleiding van één of meerdere medewerkers binnen uw bedrijf. De inhoud van de coaching is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden van de medewerker, het werk en de werkomgeving. Jobcoaching is daarmee in alle gevallen individueel maatwerk. Jobcoaching kan ingezet worden bij de start van de werkzaamheden, maar ook later als er bijvoorbeeld functioneringsproblemen zijn. Er wordt waar nodig gekeken naar de inzet van hulpmiddelen en mogelijkheden om de werkplek zo optimaal mogelijk in te richten. Daarnaast wordt kennis over de beperkingen maar vooral de manier van omgang ermee uitgewisseld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over jobcoaching? Neem contact op met Diamant-groep Adviescentrum via 013 46 41 591 of wegwijs@diamant-groep.nl.

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep