Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto administratief medewerker

Payroll BV 18k

Voor werkgevers in het publieke domein (overheidssector met ABP-pensioen) kunnen we de complete personeels- & salarisadministratie inclusief ziekteverzuimbegeleiding voor uw medewerkers – via payroll – uitvoeren.

Hoe werkt het?

U werft zelf uw medewerker(s) en wij regelen het complete dienstverband met hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket (salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden) als medewerkers die bij u zelf in dienst zijn. Het bespaart u veel administratief werk. Bovendien heeft u een belangrijk financieel voordeel als eigen risicodrager voor de ww (bij werkloosheid hoeft u immers geen wachtgeld te betalen). De Diamant-groep biedt deze dienst aan via haar BV 18k die een ruime ervaring heeft met payroll in het publieke domein. Onze tarieven zijn transparant en laag: opbrengsten komen ten goede aan werkplekken voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van payroll BV 18k voor uw organisatie? Neem contact op met onze accountmanager via 06 14 32 08 82 of wegwijs@diamant-groep.nl.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep