Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Ontwikkelwerkplek

Je bent (of wordt) aangemeld voor een ontwikkelwerkplek bij de Diamant-groep door je gemeente of UWV. Hieronder leggen wij uit wat het inhoudt en wat je verder kunt verwachten.

Wat houdt het in?

Een ontwikkelwerkplek is een tijdelijke werkplek waarin je werkervaring en werkritme op kan doen. Een ontwikkelplek kan een eerste stap naar werk zijn voor mensen die al langere tijd niet gewerkt hebben of misschien nog nooit een baan hebben gehad. In een ontwikkelplek werk je met behoud van uitkering voor bijvoorbeeld drie maanden (maar ook een langere periode is mogelijk).

Hoe werkt het?

Wanneer je aangemeld bent, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt besproken welke ontwikkelwerkplek bij je past. Er zijn mogelijkheden bij kringloopbedrijf La Poubelle, Productie (intern- en extern), de Kwekerij en Stekbedrijf, binnen de schoonmaak (De Schoonmaak Coöperatie) en in het groenonderhoud (Groen Xtra). Ook worden in het gesprek afspraken gemaakt over je werktijden.

Aanmelding en/of vragen?

Wil je graag in aanmerking komen voor een ontwikkelwerkplek? Neem dan contact op met je contactpersoon van de gemeente of het UWV. Zij kunnen je hiervoor aanmelden als kandidaat. Voor algemene vragen over een ontwikkelwerkplek kan je contact opnemen met het Diamant-groep  Adviescentrum via 013 46 41 982 of wegwijs@diamant-groep.nl.

Download brochure

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep