Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Medewerker werkzaam bij Jumbo supermarkt in Hilvarenbeek

Begeleiding bij re-integratie en participatie

Het is niet voor iedereen makkelijk om werk te vinden. Veel mensen kunnen hierbij ondersteuning gebruiken. Misschien heb je geen relevante en recente werkervaring, zijn bepaalde competenties niet goed ontwikkeld of heb je persoonlijke problemen die het werk vinden belemmeren.

Hoe werkt het?

In het traject ondersteunen we je om je mogelijkheden om weer aan het werk te komen te vergroten. Hiervoor heb je in ieder geval gesprekken met je begeleider (coaching), maar vaak gaan kandidaten ook aan de slag – met begeleiding – op een werkplek (competentieontwikkeling) en volgen ze trainingen. Een traject is altijd maatwerk en zet in om jouw belemmeringen – op weg naar werk – weg te nemen. We hebben ook speciale trajecten voor jongeren en statushouders.
Je wordt aangemeld door je gemeente of UWV en ontvangt daarna een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met je begeleider. We lichten dan toe hoe het traject er uit kan zien. In dit gesprek wordt samen met jou een plan opgesteld. Je traject eindigt als je een baan gevonden hebt of als je er helemaal klaar voor bent om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Wil je graag in aanmerking komen voor begeleiding bij je re-integratie of participatie? Bespreek de mogelijkheden met je contactpersoon van de gemeente of het UWV. Zij kunnen je hiervoor aanmelden als kandidaat. Voor algemene vragen over deze trajecten kun je contact opnemen met het Diamant-groep Adviescentrum via 013 46 41 591 of wegwijs@diamant-groep.nl.

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep