Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Afbeelding P detachering

P-detachering

P-detachering is een gespecialiseerd uitzendbureau voor talenten vanuit de Participatiewet die graag aan de slag willen. P-detachering wil dat meer talenten met (en zonder) een beperking voor langere tijd in werk aan de slag kunnen bij werkgevers.

Hoe werkt het?

Op de website (www.pdetachering.nl) vind je vacatures waarop je direct kunt solliciteren als je een Participatiewet-uitkering hebt en/of ingeschreven bent in het doelgroepenregister. Alle vacatures die je hier vindt, zijn speciaal voor jou! Bij werkgevers die jouw talent een kans willen geven.
Kijk bij de vacatures en reageer op één van de vacatures. We nemen dan contact met je op om te beoordelen of de functie bij je past. Daarna word je voorgesteld bij je nieuwe werkgever. Uiteraard kun je je ook aanmelden als kandidaat bij P-detachering.

Wanneer je aan de slag gaat via P-detachering dan krijg je een arbeidsovereenkomst voor een vaste periode en vaste uren per week met duidelijke arbeidsvoorwaarden via de ABU cao en begeleiding op je werkplek als dit nodig is.

Meer informatie

Kijk op de website van P-detachering (www.pdetachering.nl) of neem contact op met P-detachering via telefoonnummer 013 46 41 591.

 

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep