Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Talent uit Werkhart

Talent uit Werkhart is een website voor alle werkgevers (en uitzendbureaus) in de regio Midden-Brabant die op zoek zijn naar een nieuwe werknemer. De website is voor iedereen toegankelijk. Ben je werkzoekend en heb je een uitkering via één van de gemeenten van de arbeidsmarktregio Werkhart? Of heb je een Wajong-uitkering via het UWV in deze regio? Overleg dan met je contactpersoon van de gemeente of UWV of aanmelding bij Talent uit Werkhart voor jou een optie is. Samen met je contactpersoon kun je je digitaal aanmelden via een inlogcode.

Je bent meer dan je cv!

Word jij er moedeloos van dat je vaak al op je cv wordt afgewezen? Op de site kan je je presenteren met een foto en video (aan jou de keus) en kunnen werkgevers je vinden. Jij bent immers meer dan je cv!

Hoe meld ik me aan?

Heb je een uitkering via de gemeente of UWV, vraag dan aan je contactpersoon of plaatsing op Talent Uit Werkhart voor jou een optie is. Via de website www.talentuitwerkhart.nl kun je je digitaal aanmelden. Samen met je contactpersoon van de gemeente of UWV kun je je digitaal aanmelden via een inlogcode. Het invullen zal doorgaans maximaal een half uurtje in beslag nemen. Zorg dat je je cv bij de hand hebt en kijk vooraf naar voorbeelden van presentaties van andere talenten op de site. Heb je vragen, neem dan gerust contact op. Veel succes met je aanmelding!

Is het verplicht?

Deelname is vrijwillig en heeft geen gevolgen voor je uitkering ook wanneer je niet mee doet! Je ontvangt zelf ook de foto en de video die van je gemaakt worden en je kunt deze ook gebruiken voor je eigen sollicitatie. Voor jou zijn er geen kosten verbonden aan je deelname en je hebt altijd de mogelijkheid om je profiel of cv tussentijds te wijzigen of te stoppen.

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over je aanmelding of het vervolg? Neem dan contact op de backoffice van Talent uit Werkhart via 06 50 06 68 16 of info@talentuitwerkhart.nl.

Download brochure

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep