Diamant-groep logo
Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers
Foto blad blazen

Tijdelijke Participatiebaan

Een Tijdelijke Participatiebaan is een speciale, tijdelijke baan voor kandidaten die nog niet in staat zijn om meteen bij een gewone werkgever een baan te vinden omdat er bijvoorbeeld meer begeleiding nodig is, iemand nog nooit of allang niet meer gewerkt heeft of het werktempo nog niet hoog genoeg is.

Hoe werkt het?

Je kunt zelf solliciteren op een Tijdelijke Participatiebaan via de website van P-detachering (www.pdetachering.nl). Je kunt ook aangemeld worden door je gemeente of het UWV. Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek wordt beoordeeld of jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en of het werk bij je past. Hoe het verder gaat kan je lezen in de brochure op deze website.

We kennen binnen de Diamant-groep de volgende Tijdelijke Participatiebanen:

De bedoeling van deze banen is dat je met het opdoen van werkervaring makkelijker een baan kunt vinden bij een andere werkgever.

Meer informatie

Wil je graag in aanmerking komen voor een Tijdelijke Participatiebaan? Bespreek de mogelijkheden met je contactpersoon van de gemeente of het UWV of solliciteer direct zelf via www.pdetachering.nl. Voor algemene vragen over een Tijdelijke Participatiebaan kan je contact opnemen met het Diamant-groep Adviescentrum via 013 46 41 591 of wegwijs@diamant-groep.nl.

Download brochure

 

Disclaimer - Algemene verkoopvoorwaardenPrivacystatement - Toegankelijkheid - © 2021 Diamant-groep