Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Tijdelijke Participatiebaan

Je hebt een arbeidsbeperking, zoekt een baan en/of je bent aangemeld door je gemeente of UWV voor een Tijdelijke Participatiebaan bij de Diamant-groep.

Wat houdt het in?

Een Tijdelijke Participatiebaan is een speciale, tijdelijke baan voor kandidaten die nog niet in staat zijn om meteen bij een gewone werkgever een baan te vinden omdat er bijvoorbeeld meer begeleiding nodig is, iemand nog nooit of allang niet gewerkt heeft of het werktempo nog niet hoog genoeg is. We kennen Tijdelijke Participatiebanen als:

 Hoe werkt het?

Wanneer je aangemeld bent, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit sollicitatiegesprek wordt beoordeeld of jij voldoet aan de eisen van de functie en of jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. Hoe het verder gaat kan je lezen in de brochure op deze website.

Aanmelding en/of vragen?

Wil je graag in aanmerking komen voor een Tijdelijke Participatiebaan? Bespreek de mogelijkheden met je contactpersoon van de gemeente of het UWV. Zij kunnen je aanmelden voor een baan. Voor algemene vragen over een Tijdelijke Participatiebaan kan je contact opnemen met het Diamant-groep  Adviescentrum via 013 46 41 982 of wegwijs@diamant-groep.nl.

Download brochure

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep