Diamant-groep beeldmerk

Werk uitbesteden

Werk uitbesteden aan één van onze werkbedrijven heeft verschillende voordelen:

✔ We leveren kwaliteit en professionaliteit, oplossingen op maat en tegen een goede prijs.
✔ En u maakt meedoen in het arbeidsproces voor bijna tweeduizend mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijk.

Dat laatste is wat ons betreft – en van de andere sociale ondernemers die met ons werken – heel belangrijk. Want iedereen telt mee.

Onze medewerkers en werkbedrijven staan klaar om u werk uit handen te nemen in de volgende branches:

 

VIP – Vervoer, Inpakken & Post

Van manuele en machinale verpakkingsactiviteiten, assembleren en monteren en produceren tot een uitgebreid scala aan post- en vervoersdiensten en een uitgebreide mailingservice. U bent bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over de mogelijkheden van VIP – Vervoer, Inpakken & Post voor uw organisatie? Neem contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer 013 46 41 808 of per e-mail verkoop@diamant-groep.nl.

Schoonmaak

Samenwerken met De Schoonmaak Coöperatie betekent een brandschoon pand én een sociale en maatschappelijke bijdrage. Het geeft onze medewerkers een kans om te participeren in de arbeidsmarkt. We werken overdag, zodat we iedereen goed kunnen begeleiden. Zo kunnen we onze hoge schoonmaakstandaard én de ontwikkeling van onze medewerkers waarmaken.

Meer weten over de mogelijkheden van De Schoonmaak Coöperatie voor uw organisatie? Neem contact op: 073 75 19 800 of mail: info@deschoonmaakcooperatie.nl.

Groenvoorziening

Onze collega’s van Groen Xtra zijn gespecialiseerd in het onderhoud en integraal totaalbeheer van de openbare ruimte en bedrijfstuinen. Naast het groen en grijs (verhardingen e.d.) worden ook het meubilair, speelvoorzieningen en beborderingen onderhouden. Ook voor het onderhoud van sportparken, zit u bij ons goed. Het ‘groen’ en alle ‘extra’s’ dus. En we hebben een kwekerij en stekbedrijf waar we in opdracht werken aan stekjes, heesters, vaste planten en siergrassen.

Meer weten over de mogelijkheden van Groen Xtra voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze collega’s via het telefoonnummer 013 46 41 700 of via info@groenxtra.nl.